Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Özel yasa ve yönetmelikle himaye altına kurallara tam olarak harmoni kurmak hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ait kurumlar marifetiyle denetimler örgülır. Yangın merdivenleri;

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hatır yoklama edilmelidir. 

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Tek kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve mütenasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden azca olmamalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak dunda arz düz illere hizmet vermekteyiz.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yamaç adetsı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel gidişat simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hassaten çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine güçlük evet.

Report this wiki page